Formulari de cerca

EMPUJU - Subvenció per a joves

Aquesta subvenció ha sigut finanaciada pel Fons Social Europeu a càrrec del programa Operatiu d’Ocupació Juvenil, i l’assignació específica per a la Iniciativa d’Ocupació Juvenil en el marc de l’objectiu d’inversió en creixement i ocupació destinades a Espanya.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMPUJU – L’Ajuntament d’Antella ha sigut subvencionat pel SERVEF  amb 18.880’96 €, dins del programa de subvenciones destinades a la contractació de persones jòves, majors de 16 anys i menors de 30 anys, que  figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Si compleixes els requisits i estàs interessat a participar has d'inscriure't en la teua oficina del SERVEF.

 

Amb aquesta subvenció financiada pel FSE, s’ ha contractat a 2 jóvens  durant 7 mesos, que realitzaran funcions de Peò Agropecuari i Jardiner a Antella.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMCUJU – L’Ajuntament d’Antella ha sigut subvencionat pel SERVEF  amb 27.030’48 €, dins del programa de subvenciones destinades a la contractació de persones jòves, majors de 16 anys i menors de 30 anys, que  figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Si compleixes els requisits i estàs interessat a participar has d'inscriure't en la teua oficina del SERVEF.

 

Amb aquesta subvenció financiada pel FSE, s’ ha contractat a 2 jóvens durant 12 mesos, que realitzaran funcions de Tècnic Informàtic i Tècnic Educació Infantil a Antella.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Més informacio referent a aquestes subvencions:

 

- Direcció General d’Ocupació, Assumptes Socials i Igualtat d’Oportunitats de la Comissió Europea.

http://ec.europa.eu/social/home.jsp?langld=Es&langId=es

 

- Unitat Administradora del FSE (UAFSE, Ministeri d’Ocupació i Seguritat Social)

http://www.empleo.gob.es/uafse/

 

-Si desitja més informació sobre l'ordre que tramita el procediment pot entrar en la pàgina Web del EMCUJU i EMPUJU - PROGRAMA DE SUBVENCIONS DESTINADA A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES JOVES QUALIFICADES PER ENTITATS LOCALS, EN EL MARC DEL SISTEMA NACIONAL DE GARANTIA JUVENIL.

Acta de selecció EMCUJU Informàtica 2017
Acta de selecció EMCUJU Educació Infantil 2017
Acta de selecció EMPUJU Jardiner 2017
Acta de selecció EMPUJU Peó Agropecuari 2017
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30