Formulari de cerca

Presentació de l´Alcaldessa

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’Ajuntament d’Antella. Una finestra virtual que volem que siga un espai per a conéixer millor el nostre poble i, especialment, un mitjà d’informació i de comunicació entre l’administració municipal i les veïnes i veïns d’Antella, i també de tots aquells que tinguen o puguen tindre algun interés en la nostra localitat.

En esta web trobareu informació clara i transparent de totes aquelles qüestions que vos interessen com a residents del poble, però també per al públic en general.

En primer lloc, hi ha la informació sobre l’Alcaldia, el govern municipal, les diferents regidories i el Ple de la corporació municipal. L’horari dels serveis que presta l’Ajuntament i el calendari del contribuent estan també entre la informació necessària que oferix la pàgina. Els apartats sobre el poble ens informen de la guia de carrers, del patrimoni municipal, del paisatge i dels monuments, així com dels actes festius, culturals, esportius i principals celebracions. Conté també un resum de la història del poble, així com adreces i altres dades d’interés.

Els bans, edictes i anuncis de l’Alcaldia i de l’Ajuntament en general, agenda i notícies locals seran publicats ací mateix, a més de fer-ho també per mitjà dels sistemes tradicionals. Els pressupostos municipals, l’estat de comptes i tot el relatiu a la hisenda pública local interessa a la ciutadania i tindran sempre complida informació en este lloc, on hi ha enllaços d’interés local en Facebook, Twitter i altres més generals, però d’igual o més importància, com els que connecten a la Generalitat, Diputació, Agència Tributària, Mancomunitat de Municipis de la Ribera Alta, Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV), Butlletí Oficial de la Província (BOP), Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

Un servici molt important que oferirem pròximament en la nostra web serà el de l’oficina virtual, per mitjà de la qual el ciutadà i la ciutadana a qui els interesse podran fer els tràmits que necessiten a través d’eixe apartat, que contindrà els models de documentació més usuals per a la ciutadania, sense necessitat de desplaçaments i estalviant temps per a les persones interessades i per a l’administració.

Hui en dia, les noves tecnologies de la informació, per a molta gent, ja són part habitual de la vida quotidiana. Estes ens permeten obtindre, en un temps mínim, informació precisa i actual del nostre poble i de tot allò que ens puga interessar i, com he dit, realitzar gestions de manera més àgil i ràpida. La web és també una forma d’optimitzar recursos i d’abaratir costos en l’administració i en la gestió municipal. 

Entenem la web també, i sobretot, com un canal de participació des d’on el veïnat puga fer suggeriments que ens ajuden a anar millorant la gestió al servici del poble. Esperem que siga una ferramenta i un recurs útils per a la ciutadania i per a un Ajuntament que és de tots.

Amparo Estalich Martorell

Alcaldessa d’Antella

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30