Formulari de cerca

LA RIBERA IMPULSA
La Ribera IMPULSA és un projecte d'innovació social, integral, participatiu i dinàmic per a millorar l'ocupabilitat i fomentar l'emprenedoria social.
20/04/2017

Aquest projecte consisteix en la creació d'equips heterogenis (10-15 persones) (edat,formació) de persones desocupades o persones que busquen una millora d'ocupació amb esperit dinàmic, compromés i solidari que coordinades per una persona dinamitzadora d'oportunitats, reforcen les seues competències, generen coneixement col·lectiu, es fan visibles i col·laboren en la consecució d'un fi comú: aconseguir treball, siga per compte propi o aliè.

 

Tot açò, en sessions grupals i individuals a través d'una metodologia activa i participativa, basada en el treball en equip i en el desenvolupament de competències. A més a més, es fan sessions grupals de simulació d'empresa d'economia social o cooperativa de treball associat.

 

La participació és GRATUÏTA i VOLUNTÀRIA.

 

Per a més informació, contacta en l'ADL de l'ajuntament o a les seus de Carcaixent: lariberaimpulsacarcaixent@gmail.com o La Pobla Llarga: lariberaimpulsalapobla@gmail.com