Salutació de l´Alcaldessa

Estimades veïnes, estimats veïns,

Vos done la benvinguda a la pàgina web de l’Ajuntament d’Antella. En esta legislatura, com haureu pogut llegir en els programes que hem presentat els dos partits polítics que hui governem a Antella, n’hi ha una intenció clara de millorar la gestió administrativa i agilitzar els tràmits que afecten la ciutadania en la seua relació amb l’Administració. És per això que pretenem dinamitzar i actualitzar esta pàgina per tal que totes i tots esteu informades i informats de les novetats que es produïxen dia a dia.

A més de la descàrrega de documents, impresos i instàncies que necessiteu per a la realització de qualsevol tràmit (en funcionament des de fa uns quants anys), implantarem el servei de tramitació telemàtica i habilitarem el pagament de taxes de manera electrònica.

Paral·lelament a la pàgina web de l’Ajuntament pretenem portar avant altres iniciatives, com ara la difusió dels bans per mitjà de whatsapps, tal i com ho estan fent en localitats veïnes. L’objectiu és que arribe la informació a tots i a totes.

Al mateix temps, vos demanem que ens feu arribar qualsevol tipus de suggeriment que considereu interessant i que ens puga servir per tal de millorar o complementar esta pàgina web i, en general, la comunicació entre l’Ajuntament i veïnes i veïns.

 Una salutació ben cordial per a totes i tots.

Amparo Estarlich, alcaldessa